Scholen

ICT oplossingen voor scholen

Scholen call to action

Dankzij onze hechte partnerships met de meest prominente A-merken kunnen wij u top materiaal leveren aan de scherpste prijzen. We gaan graag eens met u in gesprek over wat er in uw situatie allemaal mogelijk is. 

Interactieve projectoren

Breng uw lessen tot leven met de interactieve projectoren van Epson.

De interactieve projectoren van Epson combineren met de projectieborden van Focus, zorgt voor de scherpst mogelijke oplossing voor interactief lesgeven. Met de interactieve projectoren van Epson kunnen leerkrachten en leerlingen het scherm bedienen door middel van de interactieve pen.

Ideaal voor interactie in een omgeving waarin wordt samengewerkt tussen docenten en leerlingen of cursisten. Daarnaast kunt u dankzij de draadloze mogelijkheden eenvoudig content delen vanaf een groot aantal smart devices met de iProjection-app.

Interactieve projector
interactieve projector

EB-696UI

Interactieve finger-touch projector met ultrakorte projectieafstand, met ondersteuning voor twee pennen en breedbeeldresolutie.

interactieve projector

EB-670

Heldere, levendige beelden met één van onze helderste 3LCD-projectoren met ultrakorte projectieafstand.

interactieve projector

EB-685Wi

Innovatieve onderwijsoplossing verbetert de leerervaring dankzij een groot schaalbaar schermformaat tot 100 inch voor de weergave van HD-ready content in WXGA-resolutie.

interactieve projector

EB-1450UI

Draadloze connectiviteit

Deel content op eenvoudige wijze vanaf een groot aantal smart devices met de iProjection-app2.

Touchscreens & Digitale borden

Een digitaal bord brengt interactie, visualisatie en ICT in je klas. Bij correct gebruik verhoogt het digitaal bord de activiteit, betrokkenheid en de motivatie van de leerlingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Het onderstaande veld moet groen aangevinkt zijn, voordat het formulier verzonden kan worden.

Copyright © ITAF bvba 2020 | Algemene voorwaarden | Cookie policy | Privacy policy